26€ για έναν ολοκληρωμένο επαγγελματικό καθαρισμό καμινάδας τζακιού, χωρίς περιορισμό μέτρων και χημικά, μόνο με ειδικό εξοπλισμό και εγγυημένα την απόλυτη διατήρηση της καθαριότητας του χώρου σας για την Αττική. Αρχική αξία 80€.


ΛΗΓΕΙ ΣΕ: 2 ΜΕ 15 ΩΡ 46 ΛΕ 33 ΔΕ
ΤΙΜΗ: ΑΠΟ 80,00€ ΜΟΝΟ 26,00€
ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ: 2 ΦΟΡΕΣ
ΕΚΠΤΩΣΗ: 67.5%
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: DEALPRICE
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΘΗΝΑ

Ετοιμάστε το τζάκι σας πριν ξεκινήσει ο χειμώνας και απολαύστε με ασφάλεια, τη γλυκιά ζεστασιά του. Ο καθαρισμός της καμινάδας  είναι η μια απαραίτητη εργασία που θα πρέπει να πραγματοποιούμε στο τζάκι μας οπωσδήποτε μια φορά το χρόνο και αυτό γιατί η συντήρηση του, σχετίζεται άμεσα με την ασφάλεια μας και την αποδοτικότερη λειτουργία του.

Με την καύση των ξύλων, απελευθερώνεται  πίσσα, ρητίνη και καπνιά, ουσίες που δημιουργούν ένα εύφλεκτο στρώμα που επικάθεται στην καμινάδα και το εσωτερικό του τζακιού και ονομάζεται πουρί. Τα υλικά αν μείνουν για πολύ χρόνο, αναφλέγονται προκαλώντας φωτιά στην καμινάδα, με κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς στο σπίτι. Όταν λοιπόν η καμινάδα είναι καθαρή όπως και η εστία, τότε έχουμε καλύτερη καύση των ξύλων με αποτέλεσμα φυσικά το οικονομικό κέρδος μας αλλά και καλύτερη απορρόφηση του καπνού.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό καμινάδας τζακιού, με ειδικό εξοπλισμό και εγγυημένη την απόλυτη διατήρηση της καθαριότητας του χώρου σας.
  • Η εστία σφραγίζεται με νάιλον και  στον χώρο σας δεν διαφεύγει καθόλου καπνιά.
  • Ο καθαρισμός της καμινάδας, γίνεται μόνο με εργαλεία καθαρισμού ώστε να γίνει σωστά και όχι με χημικά!
  • Εξυπηρετούνται τζάκια απλά και ενεργειακά!

*** Η προσφορά αφορά όλα τα τζάκια με κάθετη καμινάδα χωρίς γωνίες ή με γωνία μεγαλύτερη από 90 μοίρες ώστε να μπορεί να καθαριστεί από τον εξοπλισμό!

Σε περίπτωση που χρειάζεστε και ένα Service για το κλιματιστικό σας, πατήστε εδώ για μία προσφορά με 9€ για ένα ολοκληρωμένο Service Air Condition οποιασδήποτε μάρκας έως 24000BTU, για να εξασφαλίσετε την σωστή λειτουργία του και να απομακρύνεται τις δυσάρεστες οσμές και τους βλαβερούς οργανισμούς που μπορούν να βλάψουν την υγεία σας.