25€ για την περιποίηση του δερμάτινου σαλονιού του αυτοκινήτου σας, που περιλαμβάνει καθαρισμό, ενυδάτωση και συντήρηση των δερμάτινων μερών με χρήση ειδικής αλοιφής, με την εγγύηση της Paintbull στο Περιστέρι. Έκπτωση 50%.


ΛΗΓΕΙ ΣΕ: 1 ΜΕ 19 ΩΡ 40 ΛΕ 56 ΔΕ
ΤΙΜΗ: ΑΠΟ 50,00€ ΜΟΝΟ 25,00€
ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ: ΦΟΡΕΣ
ΕΚΠΤΩΣΗ: 50%
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: DEALPRICE
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΘΗΝΑ

Ο χρόνος, η σκόνη, οι τριβές από την καθημερινή χρήση καθώς και πολλές κακές συνήθειες έχουν ταλαιπωρήσει και φθείρει το δέρμα στο σαλόνι του αυτοκινήτου σας! Μήπως είναι καιρός να κάνετε κάτι;

Αγοράστε τώρα την προσφορά με το κουπόνι των 25€ η οποία μέσα από την ειδική διαδικασία αλλά και την ειδική κρεμαλοιφή επαναφοράς θα επαναφέρουν, αλλά κυρίως θα προστατέψουν τα δερμάτινα μέρη του αυτοκινήτου σας για περισσότερο καιρό από την περαιτέρω φθορά.

Η προσοφορά περιλαμβάνει:

  • Καθαρισμός με βιολογικό υγρό όλων των μερών που θα γίνει η εφαρμογή της διαδικασίας για την αφαίρεση όλων των δύσκολων λεκέδων.
  • Πέρασμα των επιφανειών με υψηλής ποιότητας καθαριστικό (με ουδέτερο PH ώστε να μην αλλοιωθούν) στις δερμάτινες επιφάνειες.
  • Εφαρμογή ειδικού, υψηλής ποιότητας Conditioner  για δερμάτινες  επιφάνειες (επίσης με ουδέτερο PH ώστε να μην αλλοιωθούν), το οποίο θα ενυδατώσει και θα προστατέψει από περαιτέρω φθορά τις δερμάτινες επιφάνειες. Η επάλειψη της ειδικής κρεμαλοιφής, γίνεται με πανί μικροϊνών σε όλα τα σημεία του δερμάτινου σαλονιού!

 ** Η διαδικασία διαρκεί από 3 έως 5 ώρες περίπου και χρησιμοποιούνται πιστοποιημένα προϊόντα της Gliptone, η οποία ειδικεύετε σε προϊόντα περιποίησης δερμάτων αυτοκινήτων και συγκεκριμένα αυτοκινήτων που έχουν μία πιο σκληρή μεταχείριση.

Για εσάς που θέλετε να κάνετε και έναν βιολογικό καθαρισμό στο αυτοκινητό σας πατήστε εδώ και αγοράστε με 39€ ένα πακέτο βιολογικού καθαρισμού αυτοκινήτου που περιλαμβάνει, όλα τα μέρη του σαλονιού, του πορτ-μπαγκάζ και τους αεραγωγούς και επιπλέον εξωτερικό πλύσιμο και κέρωμα για έξτρα προστασία του χρώματος

Κάνε τώρα την αγορά της προσφοράς και προστάτεψε τα δερμάτινα μέρη του αυτοκινήτου σου πριν να είναι πολύ αργά με τη βοήθεια των ειδικών και την πιστοποίηση Paintbull στο Περιστέρι!