25€ για μία τεχνική χρώματος «Ombre», λούσιμο με σαμπουάν και μάσκα κερατίνης και ένα χτένισμα ίσιο ή φλου για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας και να τα κάνετε να λάμπουν ξανά, κοντά στο μετρό του Νέου Κόσμου. Αρχική αξία 80€. Έκπτωση 68%.


ΛΗΓΕΙ ΣΕ: 3 ΜΕ 22 ΩΡ 38 ΛΕ 18 ΔΕ
ΤΙΜΗ: ΑΠΟ 80,00€ ΜΟΝΟ 25,00€
ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ: ΦΟΡΕΣ
ΕΚΠΤΩΣΗ: 68.8%
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κομμωτήρια
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: DEALPRICE
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΘΗΝΑ

Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το στυλ των μαλλιών σου; Μην χάνεις άλλο χρόνο!!! Πάρε τώρα την προσφορά των 25€ και νιώσε ξεχωριστή!

Η προσφορά με το κουπόνι των 25€ περιλαμβάνει:

  • Μία τεχνική Ombre Hair για να φτιάξεις το δικό σου στύλ στα μαλλιά σου και να τα κάνεις να ξεχωρίσουν.
  • Λούσιμο με σαμπουάν κερατίνης που θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση και αναδόμηση των μαλλιών σου.
  • Εφαρμογή μάσκας κερατίνης για μεγαλύτερη προστασία, λάμψη και ενυδάτωση.
  •  Ένα Χτένισμα ίσιο ή φλου, για να κάνεις εντυπωσιακά την πρώτη σου έξοδο απο το κομμωτήριο.

Για εσάς που θέλετε να καθαρίσετε την ψαλίδα από τα μαλλιά σας χωρίς να χάσετε καθόλου από το μήκος τους πατήστε εδώ και πάρτε την προσοφρά που χαρίζει με 25€ έναν καθαρισμό ψαλίδας μαλλιών με ειδικό μηχάνημα χωρίς να μειώνει το μήκος τους.

Εαν πάλι θέλετε να δώσετε υγεία και λάμψη στα κουρασμένα και φριζαρισμένα μαλλιά σας πατήστε εδώ για να πάρετε με 13€ μία θεραπεία Botox μαλλιών για ολοκληρωμένη ενυδάτωση, λούσιμο με σαμπουάν κερατίνης και φορμάρισμα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να  φωτίσετε τα μαλλιά σας με ανταύγειες και να τους χαρίσετε λάμψη με μία θεραπεία Botox μαλλιών, πατήστε εδώ για να αποκτήσετε την προσφορά όπου με 35€ σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης μαλλιών, που περιλαμβάνει, ανταύγειεςρεφλέθεραπεία ενυδάτωσης μαλλιών Botox και χτένισμα για να έχετε πάντα υγιή, λαμπερά και όμορφα μαλλιά.

Άν έφτασε η ώρα να βάψετε τα μαλλιά σας, να ανανεώσετε το ξεθωριασμένο χρώμα τους ή να καλύψετε τη ρίζαπατήστε εδώ για να αποκτήσετε την προσφορά των 19€ που προσφέρει μία βαφή μαλλιών σε ρίζα – άκρηλούσιμο με σαμπουάν που ενυδατώνει και κλειδώνει το χρώμα στα μαλλιά σας και ένα χτένισμα.

Άσε τους ειδικούς να φροντίσουν τα μαλλιά σου, όπως αυτοί ξέρουν και μην ανησυχείς για τίποτα. Εσύ απόλαυσε τις υπηρεσίες μας!!!