25€ για έναν καθαρισμό ψαλίδας μαλλιών με ειδικό μηχάνημα που καθαρίζει την ψαλίδα χωρίς να μειώνει το μήκος τους, κούρεμα των άκρων, λούσιμο με ειδικά προϊόντα για την ψαλίδα, μάσκα κερατίνης και φορμάρισμα στον Νέο Κόσμο, κοντά στο μετρό. Έκπτωση 50%.


ΛΗΓΕΙ ΣΕ: 3 ΜΕ 22 ΩΡ 38 ΛΕ 51 ΔΕ
ΤΙΜΗ: ΑΠΟ 50,00€ ΜΟΝΟ 25,00€
ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ: ΦΟΡΕΣ
ΕΚΠΤΩΣΗ: 50%
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κομμωτήρια
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: DEALPRICE
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΘΗΝΑ

Έχετε ταλαιπωρημένα μαλλιά με ψαλίδα που χρειάζονται φροντίδα; Φοβάστε να πάτε στο κομμωτήριο γιατί νομίζεται ότι θα σας τα κόψουν υπερβολικά; Τώρα υπάρχει επαγγελματική λύση με συσκευή Fozil και είναι εδώ με την αγορά του κουπονιού των 25€!

Η προσφορά των 25€ περιλαμβάνει

  • Έναν καθαρισμό ψαλίδας μαλλιών με επαγγελματική συσκευή Fozil που καθαρίζει MONO την ψαλίδα από τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας και αφήνοντας ανεπηρέαστο το υγιές μέρος και το μήκος τους.
  • Κούρεμα και φροντίδα των άκρων της τρίχας.
  • Λούσιμο με ειδικά προϊόντα για την ψαλιδα και την αναδόμηση της τρίχας.
  • Εφαρμογή μάσκας κερατίνης για μεγαλύτερη προστασία, λάμψη και φροντίδα των μαλλιών.
  • Φορμάρισμα απλό, για να είστε έτοιμες για την πρώτη σας έξοδο από το κομμωτήριο!

Για εσάς που θέλετε να δώσετε υγεία και λάμψη στα κουρασμένα και φριζαρισμένα μαλλιά σας πατήστε εδώ για να πάρετε με 13€ μία θεραπεία Botox μαλλιών για ολοκληρωμένη ενυδάτωση, λούσιμο με σαμπουάν κερατίνης και φορμάρισμα.

Εάν πάλι χρειάζεστε μία ανανέωση στο στυλ σας, πατήστε εδώ για να αγοράσετε την προσφορά που προσφέρει με 25€ μία τεχνική χρώματος «Ombre», λούσιμο με σαμπουάν και μάσκα κερατίνης και ένα χτενισμα ίσιο ή φλου για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας.

Άν έφτασε η ώρα να βάψετε τα μαλλιά σας, να ανανεώσετε το ξεθωριασμένο χρώμα τους ή να καλύψετε τη ρίζα, πατήστε εδώ για να αποκτήσετε την προσφορά των 19€ που προσφέρει μία βαφή μαλλιών σε ρίζα – άκρη, λούσιμο με σαμπουάν που ενυδατώνει και κλειδώνει το χρώμα στα μαλλιά σας και ένα χτένισμα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να  φωτίσετε τα μαλλιά σας με ανταύγειες και να τους χαρίσετε λάμψη με μία θεραπεία Botox μαλλιών, πατήστε εδώ για να αποκτήσετε την προσφορά όπου με 35€ σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης μαλλιών, που περιλαμβάνει, ανταύγειεςρεφλέθεραπεία ενυδάτωσης μαλλιών Botox και χτένισμα για να έχετε πάντα υγιή, λαμπερά και όμορφα μαλλιά.

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας όπως τους αξίζουν αφήνοντάς τα στα έμπειρα χέρια μας!