19€ για μία βαφή μαλλιών σε ρίζα – άκρη, λούσιμο με σαμπουάν που θα ενυδατώσει και θα κλειδώσει το χρώμα στα μαλλιά σας και ένα χτένισμα ίσιο ή φλου στην περιοχή του Νέου Κόσμου κοντά στο σταθμό του μετρό. Αρχική αξία 78€.-Έκπτωση 75%.


ΛΗΓΕΙ ΣΕ: 2 ΜΕ 18 ΩΡ 52 ΛΕ 33 ΔΕ
ΤΙΜΗ: ΑΠΟ 78,00€ ΜΟΝΟ 19,00€
ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ: 1 ΦΟΡΕΣ
ΕΚΠΤΩΣΗ: 75.6%
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κομμωτήρια
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: DEALPRICE
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΘΗΝΑ

Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας; Μήπως τα μαλλιά σας έχουν αρχίσει να φαίνονται ξηρά; Συνδιάστε την ανανέωση και την φροντίδα των μαλλιών σας με την αγορά του κουπονιού των 19€ τώρα!

Η προσφορά των 19€ περιλαμβάνει:

  • Μία βαφή μαλλιών σε Ρίζα – Άκρη (δεν ισχύει αλλαγή χρώματος των μαλλιών).
  • Λούσιμο με ειδικά επαγγελματικά προϊόντα που κλειδώνουν το χρώμα στα μαλλιά σας, για καλύτερο αποτέλεσμα στη βαφή και ενυδατώνουν την ταλαιπωρημένη τρίχα.
  • Εφαρμογή μάσκας κερατίνης για μεγαλύτερη προστασία και λάμψη.
  • Χτένισμα ίσιο ή φλου για να έχετε ένα ολοκληρωμένο look κατα την έξοδο σας από το κομμωτήριο.

Για εσάς που θέλετε να καθαρίσετε την ψαλίδα από τα μαλλιά σας χωρίς να χάσετε καθόλου από το μήκος τους πατήστε εδώ και πάρτε την προσοφρά που χαρίζει με 25€ έναν καθαρισμό ψαλίδας μαλλιών με ειδικό μηχάνημα χωρίς να μειώνει το μήκος τους.

Εαν πάλι θέλετε να δώσετε υγεία και λάμψη στα κουρασμένα και φριζαρισμένα μαλλιά σας πατήστε εδώ για να πάρετε με 13€ μία θεραπεία Botox μαλλιών για ολοκληρωμένη ενυδάτωση, λούσιμο με σαμπουάν κερατίνης και φορμάρισμα.

Εάν χρειάζεστε μία ανανέωση στο στυλ σαςπατήστε εδώ για να αγοράσετε την προσφορά που προσφέρει με 25€ μία τεχνική χρώματος «Ombre», λούσιμο με σαμπουάν και μάσκα κερατίνης και ένα χτενισμα ίσιο ή φλου για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να  φωτίσετε τα μαλλιά σας με ανταύγειες και να τους χαρίσετε λάμψη με μία θεραπεία Botox μαλλιών, πατήστε εδώ για να αποκτήσετε την προσφορά όπου με 35€ σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης μαλλιών, που περιλαμβάνει, ανταύγειεςρεφλέθεραπεία ενυδάτωσης μαλλιών Botox και χτένισμα για να έχετε πάντα υγιή, λαμπερά και όμορφα μαλλιά.