13€ για μία θεραπεία Botox μαλλιών (ενδείκνυται στις περιπτώσεις ταλαιπωρημένων – φριζαρισμένων μαλλιών) για ολοκληρωμένη ενυδάτωση, λούσιμο με σαμπουάν κερατίνης και φορμάρισμα, στον Νέο Κόσμο κοντά στο σταθμό του μετρό. Αρχική αξία 30€.


ΛΗΓΕΙ ΣΕ: 4 ΜΕ 9 ΩΡ 47 ΛΕ 50 ΔΕ
ΤΙΜΗ: ΑΠΟ 30,00€ ΜΟΝΟ 13,00€
ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ: 2 ΦΟΡΕΣ
ΕΚΠΤΩΣΗ: 56.7%
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κομμωτήρια
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: DEALPRICE
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΘΗΝΑ

Ξεχάστε τα κατεστραμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά σας. Ενυδατώστε τα και χαρίστε τους και πάλι ζωή και λάμψη με καταπληκτική προσφορά με τη χρήση του κουπονιού των 13€.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μία θεραπεία Botox μαλλιών η οποία θα ενυδατώσει τα κατεστραμενα, φριζαρισμένα και κουρασμενα μαλλιά σας.
  • Λούσιμο για προστασία με σαμπουάν κερατίνης κατά του φριζαρίσματος.
  • Φορμάρισμα απλό για να είστε έτοιμες για τις πρώτες σας βόλτες!

Για εσάς που θέλετε να καθαρίσετε την ψαλίδα από τα μαλλιά σας χωρίς να χάσετε καθόλου από το μήκος τους πατήστε εδώ και πάρτε την προσοφρά που χαρίζει με 25€ έναν καθαρισμό ψαλίδας μαλλιών με ειδικό μηχάνημα χωρίς να μειώνει το μήκος τους.

Εάν πάλι χρειάζεστε μία ανανέωση στο στυλ σας, πατήστε εδώ για να αγοράσετε την προσφορά που προσφέρει με 25€ μία τεχνική χρώματος «Ombre», λούσιμο με σαμπουάν και μάσκα κερατίνης και ένα χτενισμα ίσιο ή φλου για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας.

Άν έφτασε η ώρα να βάψετε τα μαλλιά σας, να ανανεώσετε το ξεθωριασμένο χρώμα τους ή να καλύψετε τη ρίζαπατήστε εδώ για να αποκτήσετε την προσφορά των 19€ που προσφέρει μία βαφή μαλλιών σε ρίζα – άκρηλούσιμο με σαμπουάν που ενυδατώνει και κλειδώνει το χρώμα στα μαλλιά σας και ένα χτένισμα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να  φωτίσετε τα μαλλιά σας με ανταύγειες και να τους χαρίσετε λάμψη με μία θεραπεία Botox μαλλιών, πατήστε εδώ για να αποκτήσετε την προσφορά όπου με 35€ σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης μαλλιών, που περιλαμβάνει, ανταύγειες, ρεφλέ, θεραπεία ενυδάτωσης μαλλιών Botox και χτένισμα για να έχετε πάντα υγιή, λαμπερά και όμορφα μαλλιά.

Εμπιστευτείτε την υγεία των μαλλιών σας στους ειδικούς.